Tags

, , , , ,

angelina-jolie-smiling

O femeie frumoasă este o femeie care zâmbește chiar dacă sufletu-i plânge. O femeie este frumoasă atunci când are încredere în ea. O femeie este frumoasă prin felul ei de a fi, prin felul ei de a vorbi, de a merge, de a râde, de a se bucura. O femeie e frumoasă chiar dacă nu are 90-60-90, picioare lungi, dinți albi și drepți, sau sâni mari și rotunzi, sau buze cărnoase. O femeie e frumoasă chiar dacă este blondă, brunetă, roșcată, sau cu șuvițe mov sau roz. O femeie e frumoasă indiferent de culoarea ochilor sau de forma feței.

În pijamale, cu părul ciufulit, morocănoasă, nervoasă, somnoroasă, fără un gram de machiaj pe față, femeia tot frumoasă e. E frumoasă pentru că zâmbește. E frumoasă pentru că este iubită.

O femeie frumoasă e o femeie care are alături de ea un bărbat adevărat care știe s-o facă să se simtă cea mai frumoasă femeie din lume, care îi dă încredere în ea, care o alintă, care o ia în brațe când e tristă sau speriată. O femeie frumoasă e o femeie care iubește și este iubită.

O femeie nu are nevoie de operații peste operații, botox, silicoane sau tone de fond de ten pentru a se simți frumoasă. O femeie are nevoie de atitudine, încredere în ea însăși și un bărbat care să o iubească.

O femeie este frumoasă atunci când știe ce vrea de la viață și luptă până la capăt pentru a obține ceea ce și-a propus. O femeie e frumoasă atunci când e hotărâtă și sigură pe ea. O femeie frumoasă știe să-și poarte cu naturalețe feminitatea, e conștientă de defectele ei și nu se teme să le arate.

Draga mea, tu nu ai nevoie de o oglindă care să-ți spună mereu cât ești de frumoasă. Nu ai nevoie întotdeauna de cel mai scump parfum pentru a te face remarcată într-o mulțime nebună. Nu ai nevoie de cineva care să îți spună că ești frumoasă doar atunci când ești elegantă, coafată și  machiată. Tu draga mea ai nevoie de cineva care îți spune la prima oră a dimineții cât ești de frumoasă, chiar dacă abia te-ai trezit și ai părul vâlvoi. Ai nevoie să fii tu, naturală, feminină și cu un zâmbet larg pe chip ce emană căldură. Tu femeie ești frumoasă atunci când știi să fii frumoasă.

Așa că, femeie zâmbește. Ești frumoasă!!!

Rozcupicatelegri © 2016